A GAZDAGSÁG 11.LÉPÉSE

A GAZDAGSÁG 11. LÉPÉSE

Előzmény: az ÉNKÉP SZALON 2013.november 22-én megnyitotta kapuit a személyes találkozásra Veled, aki bátor vagy egy sikeres, boldog életre. Ha ott voltál, tudod, miről beszélek, ha valamiért nem tudtál eljönni, hiányoztál, de pótolhatod!!!

Az ÉNKÉP SZALON KÖVETKEZŐ ÖSSZEJÖVETELE 2013. December 6-án (pénteken)18 órakor kezdődik! /Írd a naptárodba: Minden hónap első pénteken, ÉNKÉP SZALON! Helyszín: Budapest, V.ker. Nyáry Pál u. 10. fsz.1.

Az ingyenes, baráti találkozón „csomagban” szerepel: tudás, szeretet, egészség, szépség, testi, szellemi, pénzügyi töltekezés, siker receptek és belső béke, személyiségünk kibontakoztatása. A résztvevők értékes ajándékban részesülnek.

Jöjjön a 11. lépés:

A gazdagok pozitív beállítottságú, sikeres emberekkel veszik körül magukat. A szegények negatív beállítottságú és sikertelen emberek társaságát keresik.

A sikeres emberek példaképet keresnek maguknak- „ha Ők is képesek rá, akkor én is képes vagyok!” A cél, hogy lemásoljuk az Ő külső és belső stratégiáikat.

A szegények gyakran elítélik, bírálják, kigúnyolják mások sikerét, és igyekeznek lerántani a sikeres embereket a maguk szintjére. Ismersz ilyeneket, netán a családtagjaid között is van ilyen?

Első szabály: Ne akarja pesszimistákat megváltoztatni, ez nem a Te feladatod! Járj Te ezen az úton, legyél sikeres, boldog, és látják a fényt benned, esetleg ők akarják majd a változást!

Második szabály: Maradj a változás útján, vedd körül sikeres emberekkel magad-ezt nyújtja Neked az ÉNKÉP SZALON. Maradj hű az értékeidhez (mialatt a negatív környezet lehúz, esetleg meg is vet téged).

Harmadik szabály: A negatív emberek felett ne ítélkezz! Ne becsméreld őket a viselkedésükért, mert akkor semmivel nem vagy jobb náluk.

Házi Feladat:

  1. Nevezd nevén a negatív személyeket az életedben, tartsd magad távol tőlük!
  2. Ne nézz Tv-t, tartsd magad távol a rossz hírektől!
  3. Olvasd a különleges, gazdag emberek élettörténetét.
  4. Keresd a gazdag emberek társaságát.

Folytatása következik! További információk rólunk: www.eljjol.eu és www.facebook.com/EnkepesaPenztarcaosszefugg

JELENTKEZÉS az INGYENES TRÉNINGRE: www.eljjol.eu/kapcsolat email: info@eljjol.eu a jelzett telefonon, valamint a www.facebook.com/EnkepesaPenztarcaosszefugg oldalon.

Mottónk: Üdvözlünk a gyakorlatias tudás kapujában! Itt minden érted van, de csak Veled együtt sikerülhet! Mi elkötelezettek vagyunk a sikeredben!

Kérlek, oszd meg az információt, ha mások számára is hasznosnak találod!

Megtisztelsz, ha saját tapasztalataidat is hozzáteszed a témához!

Szeretettel vár a következő részben is: Fazekas Györgyi

Kapcsolattartó tel.: +36-30/678-2704 A GAZDAGSÁG 11.LÉPÉSE