A GAZDAGSÁG 12.LÉPÉSE

A GAZDAGSÁG 12. LÉPÉSE
ADVENT – Az elcsendesedés, befelé fordulás időszaka, a 3. vasárnap álmodozás Napja!
Ideje számot-vetni…
A gazdagok készek menedzselni magukat és értékeiket.
A szegények rossz véleménnyel vannak az önmenedzselésről.
A menedzselés elutasítása a siker legnagyobb akadálya!
1. A múltban esetleg rossz tapasztalatod volt (akik erőszakosak voltak veled szemben, vagy rosszkor zavartak, stb. Ez MÚLTBELI TAPASZTALAT. Nem válik előnyödre, ha ragaszkodsz hozzá!
2. Előfordulhatott, hogy Te akartál valamit eladni (árut, vagy szolgáltatást), és visszautasítottak. Ha ez így van, ez nem más, mint a KUDARCTÓL, az ELUTASÍTÁSTÓL való félelem kivetítése.
3. Akár szülői példa, programozás eredmény e is lehet az önmenedzseléstől való félelem, miszerint udvariatlanság önmagunkat dícsérni.
A gazdagok mindig egyszerűen menedzselik magukat: szenvedélyesek, lelkesek, tudják és hajlandók reklámozni termékeiket, szolgáltatásaikat, ötleteiket. Vonzó formában tálalják értékeiket!
Az a vezető, aki nem menedzseli önmagát, nem sokáig lesz vezető.
A vezetők sokkal többet keresnek, mint a követők. Miért? Mert megadták az árát! Többet buktak és fejlődtek, mint mások. Mert felvállalják a felelősséget önmagukért és csapatukért, és olyan víziójuk van, mely másoknak is követendő lehet! A követőkből lesznek a legjobb vezetők!
Ha Te igazán hiszel abban, hogy amivel megkínálod embertársaidat (termék, szolgáltatás, stb.), az igazán jó és hasznukra válik, akkor szenvedéllyel kezdd el magad menedzselni! Különben nem ér célba az üzeneted!
Házi Feladat:
Olvass sokat, jó könyveket, hallgass fejlesztő hanganyagokat! Vedd körül magad olyan emberekkel, akik ezt képviselik, akiktől tanulhatsz és épülhetsz!
MOSTANTÓL TE VAGY A LEGFONTOSABB SZEMÉLY AZ ÉLETEDBEN! CSAK ÍGY TUDSZ ADNI MÁSOKNAK ÉS FŐLEG AZOKNAK, AKIKET A LEGJOBBAN SZERETSZ!
Várom a személyes találkozást, segítek!
LÉGY BÁTOR! Hívj! Folytatása következik! További részletek és 599434_10202546270957540_1739735541_n

JELENTKEZÉS a 2014. Január 3-i INGYENES TRÉNINGRE:
www.eljjol.eu/kapcsolat , email: info@eljjol.eu , https://www.facebook.com/EnkepesaPenztarcaosszefugg
Kérlek, oszd meg az információt, ha mások számára is hasznosnak találod!
Megtisztelsz, ha saját tapasztalataidat is hozzáteszed a témához!
Szeretettel vár a következő részben is: Fazekas Györgyi