Énkép Műhely4 MIÉRT?

Énkép Műhely4-Miért?
Álljunk meg egy pillanatra! Miért osztom meg életem eseményeit?

Nem magamutogatásból, nem lájkért,nem öncélúan!
Neked milyen döntési helyzetek voltak az életedben, döntöttél, vagy hagytad a sorsot, másokat dönteni helyetted?

Neked mik a Miért-eid?
Miért kelsz fel, miért teszel ezt-azt, miért nem teszel meg valamit? Mik a fontos dolgok számodra? Számolj le félelmeiddel! Légy magabiztos, de ne úgy, hogy Te vagy a legjobb, hanem úgy, hogy fel sem merül; másokhoz hasonlítod önmagad. Belülről építkezz kifelé, és ne engedd, hogy a külső szenny behatoljon!

A CÉLOM, hogy ragadd meg az életed kormányrúdját! Hogy légy bátor, légy önmagad, vállald fel hibáidat is, de koncentrálj erősségedre, tehetségedre, értékeidre, egyedülállóságodra!

Fogadd el és szeresd önmagad! Ha önmagad nem szereted, más miért szeretne? Higgy magadban, és oszd meg tehetségedet, adj és kapni fogsz! Légy sikeres, valósítsd meg céljaidat, és másokat is segíts ebben!

Keress követésre méltó értékeket, példamutató személyiségeket, támogató közösséget, ahol önmagad legjobbja lehetsz!

Ezekben szeretnélek támogatni!
Ne csak lájkold, hanem építsd fel magadban bejegyzéseim neked szóló gondolatait. Szólj hozzá, fejtsd ki véleményedet, kérdezz!

Ha úgy gondolod keress fel privátban, személyes támogatást nyújtok számodra. Közösen megtaláljuk,megvalósítjuk célkitűzéseidet az élet főbb – testi, lelki, szellemi, anyagi- területein.

De nélküled nem megy!
Te fogod magad kiválasztani. Ha megtalálod önmagad, szenvedély lesz az életed!

Mi elkötelezettek vagyunk a sikeredben! Megérdemled az örömöt, boldogságot, kiteljesedést, bőséget, belső békét-és mindez el is érhető!

Szeretettel
Györgyi

Szeretettnek érzem magam!
Szeretettnek érzem magam!